aalt

Verksamhetsutveckling

Vi erbjuder att på konsultbasis finnas med som verksamhetsutvecklare i företaget och driva olika interna och externa utvecklingsprojekt. Det kan handla om upprättande av arbetsbeskrivningar, ”on & off boarding” rutiner, struktur för hur olika avdelningar ska arbeta, ny hemsida etc. Vi erbjuder att finnas med som en ”motor” i ert utvecklingsarbete genom att samordna, koordinera och utveckla arbetet framåt med de medarbetare som är insatta i respektive områden.

Enligt vår erfarenhet är det vanligt att vara fullt upptagen med den operativa verksamheten vilket leder till begränsad tid för de utvecklingsarbeten som ofta krävs för att ta företaget vidare.

Genom att anlita oss hjälper vi till att se utanför ramarna av det dagliga arbetet och på så sätt se potentialen i vad som kan utvecklas för att skapa ett ännu bättre företag. Vi är er tillfälliga projektledare som hjälper er att ta idéer till verklighet och visionerna i mål.

Jag har haft förmånen att arbeta tillsammans med Jon i 2 år. Han är otroligt driven och hjälpsam i alla lägen. Jon är väldigt duktig på att inspirera och utveckla individer på ett effektivt sätt. Han ser snabbt när saker inte fungerar och har en förmåga och drivkraft att vilja utveckla processerna för att det skall fungera bättre och är mycket skicklig på detta.  Mina bästa rekommendationer till Jon, det har varit ett stort nöje att arbeta tillsammans med honom och jag gratulerar er som får chansen att arbeta tillsammans med honom.

Magnus Jansson, Regionchef Svenska Lumon AB

Vill du veta mer?

Ring 0705720159 eller maila hello@brightchange.se

Kontakta oss